Passa al contingut principal

PER LA PURÍSSIMA, CAMINIS MOLT O POC, VINE A VALLFOGONA A PORTAR EL PESSEBRE

Excursió llarga, divendres 6 de desembre.
Com ja es tradició a Vallfogona pel pont de la Puríssima es porta el pessebre a un cim del terme municipal. L'excursió matinal (de les 8 a quarts de 2 del migdia) del 6 de desembre ens permetrà veure les restes del castell de Milany després dels darrers treballs arqueològics que s'han fet sota la direcció de la Diputació de Girona. Ara sí que es veu que hi havia un castell!
Se surt a les 8h de davant del Forn i es puja pel GR3 (per la Portella i les Artigues). A dalt s'esmorza i es torna passant per la Serreda de Piella on es podran veure les parets de pedra de les antigues pletes per als ramats. El recorregut serà d'uns 15 kms amb un desnivell de acumulat de pujada de 600 metres.


Caminada curta, dissabte 7 de desembre.
Des de fa uns cinc anys, també es porta un pessebre al voltant del poble en una caminada fàcil per a totes les edats. Engunay anirem a la barraca d'en Mònic que es troba a tocar la gorga del Frare en el PR C59 variant 2 que va a la Bauma, Puigvassall i Santa Magdalena. Es tracta d'un recorregut d'un total de 4 quilòmetres amb poc desnivell (uns 200 metres).

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Portada del pessebre a Sant Magdalena

Com cada any, el 6 de desembre des de Vallfogona es porta un pessebre a un cim del terme municipal. Enguany serà a l'ermita de Santa Magdalena, pujant per Coll de Canes i Plafalgars i tornant per Puigvassall. 12 quilòmetres. Cal portar-se esmorzar i ser al punt de sortida (davant de l'ajuntament) a les 8 del matí.