Passa al contingut principal

NOU Itinerari 2018!

A la setena Milanyada també oferim dos itineraris: el llarg, d'uns 21km, pensat per a excursionistes i, un de més popular, d'uns 15 km, per a caminadors a partir de 8 anys. 

AQUEST ANY:

  • Enguany tothom fa el mateix itinerari fins a la Creu de l'Espinal. Els de la llarga van fins a Milany, on tenen un avituallament, i baixen per Bufavents per les fagedes de la Barraca fins als Plans de Ginebret on troben de nou els de la curta i continuen junts per la Masica i la Tosca cap al poble. 
  • L'esmorzar serà comú a l'ermita de Santa Magdalena per als dos recorreguts i els aviatuallaments de Puigvassall i la Masica seran comuns.


Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

LA SETENA MILANYADA amb 100 participants

Caminadors i caminadores de diferents contrades, un centenar, han trescat pels 2 recorreguts al voltant de Santa Magdalena de Cambrils, Milany i la Masica. La boira ha acompanyat el camí a la carena sobretot però la pluja a esperat que pràcticament tothom hagués arribat. Moltes gràcies i fins l'any que ve.

COMPTE ENRERA PER A LA MILANYADA 2017 EL 15 D'OCTUBRE!

Estem acabant de preparar recorreguts però en breu ja els podreu consultar i inscriure-vos!
Aquesta sisena edició puja pel GR3 al castell de Milany, la carena fins al Pla del Tabac i bosc avall per Pla de Ginebret cap a la Masica. Per als que facin la llarga faran una volta des de la casa de Milany a la Cau i tornaran a la carena.

EXCURSIONS PER VALLFOGONA A "CAMINANT PER CATALUNYA"

El programa de la Xarxa de Televisions Locals "Caminant per Catalunya" gravat per Televisió del Ripollès i dirigit pel càmera Andreu Pérez presenta aquesta tardor una nova excursió pels termes de Vallfogona i Riudaura. Es tracta d'una volta de 20 quilòmetres amb sortida i arribada a Coll de Canes que baixa al poble de Riudaura pel camí ral tot passant pel veïnat de les Artigues i puja des de can Fajula al Plans de Vidrà cap al Collet de l'Avi (on es troben els termes municipals de Vidrà, Riudaura i Vallfogona) i Plafalgars.
http://televisiodelripolles.xiptv.cat/caminant-per-catalunya