Passa al contingut principal

ITINERARIS I PERFILS 2019

A la vuitena Milanyada també oferim dos itineraris: el llarg, d'uns 23km, pensat per a excursionistes i, un de més popular, d'uns 14 km, per a caminadors a partir de 8 anys. 

AQUEST ANY:

  • Enguany tothom fa el mateix itinerari de pujar pel torrent de la Masica i els Plans de Ginebret fins al Pla del Tabac i el Collet de l'Amorriador. La baixada de Milany tothom la fa pel GR3 (rec de les Artigues i la Portella).
  • El recorregut llarg surt del collet de l'Amorriador agafant el GR3 en terme de Vidrà fins als Plans del Coll. Es continua cap al Barretó per sortir al Morro del Quer i tornar a pujar a la carena de la serra per la casa de Milany.
  • Els avituallaments són comuns i l'ermorzar, al Pla del Tabac, també. Els de la llarga en tindran un de mes a la zona del Barretó amb begudes.
PERFIL LLARGA 
PERFIL CURTA
 


Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

LA SETENA MILANYADA amb 100 participants

Caminadors i caminadores de diferents contrades, un centenar, han trescat pels 2 recorreguts al voltant de Santa Magdalena de Cambrils, Milany i la Masica. La boira ha acompanyat el camí a la carena sobretot però la pluja a esperat que pràcticament tothom hagués arribat. Moltes gràcies i fins l'any que ve.

EXCURSIONS PER VALLFOGONA A "CAMINANT PER CATALUNYA"

El programa de la Xarxa de Televisions Locals "Caminant per Catalunya" gravat per Televisió del Ripollès i dirigit pel càmera Andreu Pérez presenta aquesta tardor una nova excursió pels termes de Vallfogona i Riudaura. Es tracta d'una volta de 20 quilòmetres amb sortida i arribada a Coll de Canes que baixa al poble de Riudaura pel camí ral tot passant pel veïnat de les Artigues i puja des de can Fajula al Plans de Vidrà cap al Collet de l'Avi (on es troben els termes municipals de Vidrà, Riudaura i Vallfogona) i Plafalgars.
http://televisiodelripolles.xiptv.cat/caminant-per-catalunya

S'ESTRENA UN DOCUMENTAL SOBRE ELS TORRENTS I LA RIERA DE VALLFOGONA

Aquest dissabte 26 de gener a les 17h, es presenta un documental de 75 minuts que recull exhaustivament un recorregut per tots els torrents i la riera de Vallfogona gravat per Jordi Sangrà a primevera i l'estiu passat. Seguimanet es passaran diapositives d'una excursió al Montblanc des de Chamonix i en acabar xocolata desfeta per a tothom. El documental es podrà comprar (15€) en DVD i Blue-ray.