Ves al contingut principal

TROBADA AL CIM DE MILANY CONJUNTA VIDRÀ I VALLFOGONA (18 gener del 2015)

Amb motiu d'una de les sortides que organitza el Club Excursionista de Sant Quirze de Basora al cim de Milany, es fa una trobada al cim de Milany amb sortides des de Vidrà i Sant Quirze, per la banda sud, i Vallfogona des de la vessant nord. La idea és que la trobada al cim sigui a les 11h i poder comptar amb els tècnics (arqueòlegs i arquitectes) que han portat les intervencions promogudes per la Diputació de Girona i l'Ajuntament de Vidrà des de fa 3 anys. També poder contemplar de nou la vista panoràmica del Pirineu gràcies al  mirador de ferro corten instal·lat en la torre del castell de Milany.
La sortida des de Vallfogona serà a les 8h i es pujarà pel GR3.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COMPTE ENRERA PER A LA MILANYADA 2017 EL 15 D'OCTUBRE!

Estem acabant de preparar recorreguts però en breu ja els podreu consultar i inscriure-vos!
Aquesta sisena edició puja pel GR3 al castell de Milany, la carena fins al Pla del Tabac i bosc avall per Pla de Ginebret cap a la Masica. Per als que facin la llarga faran una volta des de la casa de Milany a la Cau i tornaran a la carena.

EXIT DE LA CINQUENA MILANYADA!

184 caminadors i caminadores d'arreu del país han descobert els paisatges i camins de Vallfogona en la cinquena edició de la Milanyada. Més de la meitat han optat pel recorregut llarg (25 km). Els primers 9 quilòmetres van ser comuns (Tosca, Masica, Vilallonga i Coll Pany) i després, els de la curta, van baixar pel Bac de Can Guitarra cap a Ciutadia i esmorzar al poble; els de la llarga, van esmorzar a Planissars i van seguir a Sant Magdalena i Milany i van arribar al poble pel GR3.
Com sempre la llangonisseta acabada de coure va ser una de les recompenses més esperades.

EXCURSIONS PER VALLFOGONA A "CAMINANT PER CATALUNYA"

El programa de la Xarxa de Televisions Locals "Caminant per Catalunya" gravat per Televisió del Ripollès i dirigit pel càmera Andreu Pérez presenta aquesta tardor una nova excursió pels termes de Vallfogona i Riudaura. Es tracta d'una volta de 20 quilòmetres amb sortida i arribada a Coll de Canes que baixa al poble de Riudaura pel camí ral tot passant pel veïnat de les Artigues i puja des de can Fajula al Plans de Vidrà cap al Collet de l'Avi (on es troben els termes municipals de Vidrà, Riudaura i Vallfogona) i Plafalgars.
http://televisiodelripolles.xiptv.cat/caminant-per-catalunya