Passa al contingut principal

TROBADA AL CIM DE MILANY CONJUNTA VIDRÀ I VALLFOGONA (18 gener del 2015)

Amb motiu d'una de les sortides que organitza el Club Excursionista de Sant Quirze de Basora al cim de Milany, es fa una trobada al cim de Milany amb sortides des de Vidrà i Sant Quirze, per la banda sud, i Vallfogona des de la vessant nord. La idea és que la trobada al cim sigui a les 11h i poder comptar amb els tècnics (arqueòlegs i arquitectes) que han portat les intervencions promogudes per la Diputació de Girona i l'Ajuntament de Vidrà des de fa 3 anys. També poder contemplar de nou la vista panoràmica del Pirineu gràcies al  mirador de ferro corten instal·lat en la torre del castell de Milany.
La sortida des de Vallfogona serà a les 8h i es pujarà pel GR3.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

LA SETENA MILANYADA amb 100 participants

Caminadors i caminadores de diferents contrades, un centenar, han trescat pels 2 recorreguts al voltant de Santa Magdalena de Cambrils, Milany i la Masica. La boira ha acompanyat el camí a la carena sobretot però la pluja a esperat que pràcticament tothom hagués arribat. Moltes gràcies i fins l'any que ve.

COMPTE ENRERA PER A LA MILANYADA 2017 EL 15 D'OCTUBRE!

Estem acabant de preparar recorreguts però en breu ja els podreu consultar i inscriure-vos!
Aquesta sisena edició puja pel GR3 al castell de Milany, la carena fins al Pla del Tabac i bosc avall per Pla de Ginebret cap a la Masica. Per als que facin la llarga faran una volta des de la casa de Milany a la Cau i tornaran a la carena.

EXCURSIONS PER VALLFOGONA A "CAMINANT PER CATALUNYA"

El programa de la Xarxa de Televisions Locals "Caminant per Catalunya" gravat per Televisió del Ripollès i dirigit pel càmera Andreu Pérez presenta aquesta tardor una nova excursió pels termes de Vallfogona i Riudaura. Es tracta d'una volta de 20 quilòmetres amb sortida i arribada a Coll de Canes que baixa al poble de Riudaura pel camí ral tot passant pel veïnat de les Artigues i puja des de can Fajula al Plans de Vidrà cap al Collet de l'Avi (on es troben els termes municipals de Vidrà, Riudaura i Vallfogona) i Plafalgars.
http://televisiodelripolles.xiptv.cat/caminant-per-catalunya