Ves al contingut principal

Reglament 2017

PLACES: Les places totals es limiten a 300 persones. Els/les nens/es menors de 16 anys, cal que hi participin acompanyats d'un adult i cal que els pares o tutors legals signin l'autorització corresponent.

MODALITATS: Es pot fer corrent o bé caminant. En el moment de la inscripció, s'ha d'escollir la modalitat a fi de poder planificar adequadament la logística dels avituallaments.

SORTIDA: Des de Vallfogona de Ripollès, de les 7:30h fins a les 8:30h del matí per a les dues caminades. Primer sortiran els participants corrent i, després, els de caminar.

CONTROLS: A més del de sortida i d'arribada, hi haurà controls de pas que anotaran el pas dels participants i es tancaran per l'equip "escombra", a l'hora anunciada en cadascun d'ells.

DESQUALIFICACIONS: En seran motiu:
1) No lliurar el full de ruta al control d'arribada
2) Efectuar anotacions o esmenes al full de ruta que desvirtuïn la seva finalitat.
3) No passar per tots els controls i segons l'ordre establert per l'organització
4) Canviar de lloc o amagar les marques existents en el recorregut.

CLASSIFICACIÓ: Tindran un obsequi tots els participants que hagin pagat la inscripció.
No es valorarà, a cap efecte, l'ordre d'arribada dels participants.

IMATGE i PROTECCIÓ DE DADES: Tot participant autoritza cedir els seus drets d'imatge a l'organització per a ser utilitzats o publicar lliurement qualsevol fotografia o vídeo gravats en el context de la caminada. 
Les dades aportades a la inscripció són confidencials. Només seran utilitzades per què els participants rebin informació de noves edicions de la Milanyada.

ALTRES DISPOSICIONS:
1) El mal temps no serà obstacle per la celebració de la Milanyada, la qual, no obstant, podrà ser alterada per l'entitat organitzadora si alguna circumstància ho aconsella.
2)L'organització no es fa responsable dels accidens que puguin esdevenir en el transcurs de la Milanyada. Caldrà disposar, doncs, d'una assegurança que cobreixi les activitats pròpies de l'excursionisme. L'organització ofereix la possibilitat de subscriure i pagar, al moment d'inscriure's, una assegurança temporal.
3) En cas d'abandonament justificat, s'ha de notificar al control més proper o a un altre participant perquè aquest faci l'avís pertinent. En els llocs adients, hi haurà vehicles de l'organització a fi de recollir els que s'ho deixin córrer.
4) Cal mantenir-se dins la ruta senyalitzada.

NORMES CÍVIQUES:
1) Respecte a l’entorn natural, evitant sempre malmetre arbres i plantes i no embrutar amb deixalles. 
2) El paisatge de Vallfogona és el que veiem gràcies a la pagesia. Avui encara hi ha actives una dotzena d’explotacions agroramaderes i, per tant, trobem bestiar, camps conreats i pastures que cal que respectem. Això vol dir, que no hem d’espantar ni vaques ni ovelles ni cavalls (portar gossos lligats si s’hi passa a prop), que els filats s’han de deixar tal com es troben (obrint-los i tancant-los per les manetes) i que no s’han de trepitjar els sembrats i els camps de dall.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COMPTE ENRERA PER A LA MILANYADA 2017 EL 15 D'OCTUBRE!

Estem acabant de preparar recorreguts però en breu ja els podreu consultar i inscriure-vos!
Aquesta sisena edició puja pel GR3 al castell de Milany, la carena fins al Pla del Tabac i bosc avall per Pla de Ginebret cap a la Masica. Per als que facin la llarga faran una volta des de la casa de Milany a la Cau i tornaran a la carena.

EXIT DE LA CINQUENA MILANYADA!

184 caminadors i caminadores d'arreu del país han descobert els paisatges i camins de Vallfogona en la cinquena edició de la Milanyada. Més de la meitat han optat pel recorregut llarg (25 km). Els primers 9 quilòmetres van ser comuns (Tosca, Masica, Vilallonga i Coll Pany) i després, els de la curta, van baixar pel Bac de Can Guitarra cap a Ciutadia i esmorzar al poble; els de la llarga, van esmorzar a Planissars i van seguir a Sant Magdalena i Milany i van arribar al poble pel GR3.
Com sempre la llangonisseta acabada de coure va ser una de les recompenses més esperades.

EXCURSIONS PER VALLFOGONA A "CAMINANT PER CATALUNYA"

El programa de la Xarxa de Televisions Locals "Caminant per Catalunya" gravat per Televisió del Ripollès i dirigit pel càmera Andreu Pérez presenta aquesta tardor una nova excursió pels termes de Vallfogona i Riudaura. Es tracta d'una volta de 20 quilòmetres amb sortida i arribada a Coll de Canes que baixa al poble de Riudaura pel camí ral tot passant pel veïnat de les Artigues i puja des de can Fajula al Plans de Vidrà cap al Collet de l'Avi (on es troben els termes municipals de Vidrà, Riudaura i Vallfogona) i Plafalgars.
http://televisiodelripolles.xiptv.cat/caminant-per-catalunya