ITINERARIS I PERFILS OCTUBRE 2022

A la novena Milanyada també oferim dos itineraris: el llarg, d'uns 18,5km, pensat per a excursionistes i, un de més popular, d'uns 13 km, per a caminadors a partir de 6 anys. 

  • El recorregut comença pujant pel GR3 fins a les Fonts de n'Orri. Allà agafem el PR-C54 en direcció a Puig Estela. Continuem pels Plans d'en Mir fins a la Creu de Can Civat, gaudint de magnífiques vistes al Taga, Serra Cavallera i al fons de la vall Sant Joan de les Abadesses. Entrem a fer la carena física i per tant, entrem al bosc de pins de la i només de tant en tant travessem alguna pista antiga i sota la línia elèctrica d'Estabanell. Després d'un tram de pista que ja comença a estar envoltats de faigs arribem al Collet de la Ramada on esmorzem. Seguim per la carena fins al cim de Puig Estela, pic des d'on ja tenim a vista la zona de la Garrotxa.

    El recorregut curt baixa molt de dret fins a Coll de Canes.

    El recorregut llarg de Puig Estela baixa fins al coll de Coubet carenejant. Al coll, es baixa per la carretera formigonada fins a les cases del veïnat d'Artigues on seguirem el camí ral que puja, ample, per l'antiga casa de Canes fins a la collada.

    La tornada al poble des de Coll de Canes serà comuna per als dos recorreguts. La fem per un seguit de camins antics que van per l'entorn de la riera de Vallfogona. Anem a passar per l'Hospital, can Pinós i can Guitarra fins al passallís de Vilallonga. Abans d'arribar a aquesta casa, baixem fins a Ciutadia. D'allà anem a pujar al poble per al Molí de Dalt i travessada la riera enfilem per la casa de la Riera fins a la zona esportiva del poble.

PERFIL LLARGA 


PERFIL CURTA

 

Entrades populars d'aquest blog

LA SETENA MILANYADA amb 100 participants

EL 30 D'OCTUBRE T'ESPERA LA MILANYADA 2022!