Passa al contingut principal

ITINERARIS I PERFILS 2020

A la vuitena Milanyada també oferim dos itineraris: el llarg, d'uns 23km, pensat per a excursionistes i, un de més popular, d'uns 14 km, per a caminadors a partir de 8 anys. 

AQUEST ANY:

  • Enguany tothom fa el mateix itinerari de pujar pel torrent de la Masica i els Plans de Ginebret fins al Pla del Tabac i el Collet de l'Amorriador. La baixada de Milany tothom la fa pel GR3 (rec de les Artigues i la Portella).
  • El recorregut llarg surt del collet de l'Amorriador agafant el GR3 en terme de Vidrà fins als Plans del Coll. Es continua cap al Barretó per sortir al Morro del Quer i tornar a pujar a la carena de la serra per la casa de Milany.
  • Els avituallaments són comuns i l'ermorzar, al Pla del Tabac, també. Els de la llarga en tindran un de mes a la zona del Barretó amb begudes.
PERFIL LLARGA 
PERFIL CURTA
 Comentaris

Publica un comentari

Entrades populars d'aquest blog

Portada del pessebre a Sant Magdalena

Com cada any, el 6 de desembre des de Vallfogona es porta un pessebre a un cim del terme municipal. Enguany serà a l'ermita de Santa Magdalena, pujant per Coll de Canes i Plafalgars i tornant per Puigvassall. 12 quilòmetres. Cal portar-se esmorzar i ser al punt de sortida (davant de l'ajuntament) a les 8 del matí.

El 27 de gener, diapositives d'excursions

Com ja és tradicional, quan el darrer dissabte de gener fem passi de projeccions d'excursions de l'any anterior. Aquesta vegada cap al Pirineu d'Osca. I acabarem amb xocolatada.